We gaan weer skaten!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=j0rlyeQdnyQ[/embedyt] In September 2004 stond ik voor het eerst serieus op skeelers. De deelname aan de Raps24 (24kika) was met dermate goed bevallen dat ik meer wilde skaten. Schaatsverenigingen trainden wel op wieletjes maar “op de schaats-manier”. Dat was niet wat ik zoch

Ik ging training geven onder de naam ILSE, hetgeen stond voor Inline Skaters Enschede. En er ontstond een leuke groep mensen die met mij meedeed. Nightskates, marathons 24-uursraces, waar het kon deed ik mee. In januari 2006 regisreerde ik de ILSE website. Het idee: Meer skaten met meer mensen. En ik ben niet meer gestopt met skaten.

Helaas ging het met de Nightskate Twente op dat moment een stuk minder goed. In 2006 werd deze niet meer in Twente georganiseerd, dus besloot ik me in te zetten voor een terugkeer. Ik werd voorzitter van Stichting Nightskate Twente en in 2007 was de Nightskate weer terug!

Nu de Nightskate ook weer op volle toeren draait is het weer tijd om ILSE weer een zetje te geven… We gaan weer skaten, we gaan weer trainingen geven.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.